KBC Vindr helpt ondernemers elkaar vinden.

Als ondernemer sta je elke dag voor heel wat uitdagingen. Maar hoe neem je nu de juiste beslissingen? En welk advies moet je volgen?

KBC Vindr brengt je gericht in contact met ondernemers die dezelfde vragen en uitdagingen hebben.

Ben jij ondernemer?

Registreer je nu

Al geregistreerd?

Aanmelden

Waarom moet jij op KBC Vindr zijn?

Slimme matchmaker

We houden niet alleen rekening met professionele, maar ook met persoonlijke waarden. Je krijgt relevante en verrassende matches en komt zo in contact met ondernemers waarmee je op élk vlak goed overeenkomt.

Persoonlijk netwerk

Je breidt eenvoudig je eigen netwerk uit met gelijkgestemde ondernemers die je inspireren om je zaak een extra dimensie te geven. Je kunt makkelijk je matchvoorkeuren aanpassen dankzij de uitgebreide filters en zo gericht op zoek gaan.

Makkelijk contact leggen

De juiste ondernemers vinden en contacteren is niet altijd even makkelijk. Maar dankzij KBC Vindr leg je snel een eerste contact via de chat. Laagdrempelig en eenvoudig.

10889

geregistreerde ondernemers

3705

gemaakte matches

441

type sectoren

Zo werkt
KBC Vindr

3 simpele stappen

Maak een profiel aan

Na het invullen van een aantal basisgegevens zoals je ondernemingsnummer, activiteit en adres, is je profiel in orde en kun je beginnen. De kwaliteit van je matchvoorstellen wordt alleen maar beter als je je profiel verbetert en meer vragen beantwoordt.

Nodig je matches uit

Wil je meer weten over de voorgestelde ondernemers? Open dan hun profielkaartje. Als je denkt dat deze ondernemer een match kan zijn met jou, stuur je hem of haar een uitnodiging.

Chat met elkaar

Aanvaardt de ondernemer jouw uitnodiging? Dan kunnen jullie dankzij de chat in KBC Vindr je eerste contact leggen. Een gericht netwerk uitbouwen was nog nooit zo eenvoudig!

Registreer je nu

Alexandra vond al ondernemers met KBC Vindr.

"Via KBC Vindr heb ik een 9-tal ondernemers leren kennen en ik kan voor allerlei vragen bij hen terecht."

Alexandra Limage
CEO Sprint transport

Meer vragen over KBC Vindr?

FAQ

Vind je KBC Vindr een tof initiatief? Vertel het voort!